Lediga jobb

Säljare

Weland Aluminium AB startade 1986 och vi konstruerar, tillverkar och marknadsför funktionella lösningar i aluminium. Våra huvudsakliga produktgrupper är balkonger och balkongräcken, fasader, dörrar och väderskydd. På senare år har även våra busshållplatser och kringutrustning, miljöstationer, restaurangstaket och produkter till golfbanor blivit mer och mer efterfrågade.

Weland Aluminium växer så det knakar och vi har ambitionen att bli ännu större. Därför söker vi nu en ny driven och engagerad kollega som proaktivt kan arbeta med försäljningen på vår avdelning Omni Trafikmiljö.

Omni Trafikmiljö är sedan flera år leverantör av gatumöbler för kollektivtrafik till Länstrafikbolag och kommuner över hela landet. I sortimentet ingår allt från hållplatsskyltar till väderskydd och mindre terminalbyggnader. Med egen utveckling och tillverkning kan vi skräddarsy effektiva lösningar som ger våra kunder nya konkurrensfördelar.

Tjänsten som säljare på kollektivtrafiksidan är ny vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor kommer forma tjänsten utifrån organisationens behov. Du kommer att få ett fritt och omväxlande arbete som ställer stora krav på flexibilitet och planering och hos oss får du alla verktyg du behöver för att lyckas i ditt säljarbete. Arbetet består bland annat i att besöka kunder, arbetsplatser, besvara förfrågningar, offerera samt bereda och orderlägga i vårt affärssystem. Vi erbjuder stort utrymme för personlig utveckling, och våra kunders framgångar blir också dina egna. I ditt arbete samarbetar du med ett team på sju personer bestående av både säljare och konstruktörer.

Vi söker nu dig som har ett genuint tekniskt intresse och som tidigare har arbetat med försäljning. God datorvana är en förutsättning för tjänsten och har du även erfarenhet från arbete med CAD är det ett stort plus. Vi har inga formella krav på högskoleutbildning utan lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och personliga egenskaper. Har du kunskap eller erfarenhet av arbete med ramavtal och offentliga upphandlingar är det meriterande.

Som person är du engagerad och driven och trivs med att jobba i en entreprenöriell miljö. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Alvesta men du förväntas att vara aktiv ute hos våra kunder vilket ställer krav på din sociala kompetens och initiativförmåga. Du är en lyhörd person som bygger långsiktiga kontakter baserade på ömsesidigt förtroende.

Om du vet med dig att du är rätt person för jobbet så vill vi att du hör av dig. Hos Weland Aluminium och Omni Trafikmiljö får du möjligheten att utvecklas tillsammans med oss.

Skicka din ansökan senast 2019-06-30 till:
info@welandalumi.se

Har du frågor kring tjänsten ta då kontakt med Sanna Andersson
sanna.andersson@welandalumi.se
0734 - 425 687

Övriga jobb inom koncernen

Tjänst Företag Datum
Projektledare till konstruktionsavdelningen
Weland Plastic AB
2019-05-24
Säljare
Weland AB
2019-05-15